Βίλλες Ilion Mare Κάρπαθος
 ελληνικά-greek  αγγλικά-english  ιταλικά-italian  ΑΡΧΙΚΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ - ΚΑΙΡΟΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - ΤΙΜΕΣ
Κάρπαθος - ilionmarevillas.gr

  Βρίσκεστε εδώ: ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
 

Ελεύθερος Χρόνος και Υπηρεσίες

Τι να κάνει και να επισκεφτεί:
Από τις κατοικίες  IlionMareVillas, μπορεί να επιλέξει από μία μεγάλη ποικιλία από παραλίες και άλλα φυσικά αξιοθέατα. Μπορείτε να κινηθείτε στη δυτική παραλιακή περιοχή προς το νότο (Φοινίκι  & Αρκάσα ), προς το Βορρά (Άδεια , Λευκός και Μεσοχώρι), ή προς το εσωτερικό του νησιού στα δασικά καλυμμένα βουνά προς τα χωριά Πυλές, Όθος , Βωλάδα και Απέρι.     
500 μ βόρεια στην παραλία Λούστρες ( 5 λεπτά με τα πόδια)
4.8 χλμ στα βορειοανατολικά το καταπράσινο χωριό Πυλές , με το γεωργικό μουσείο του (παραδοσιακός ανεμόμυλος και γεωργικό σπίτι - με το αυτοκίνητο 5 λεπτά), και την φυσική πηγή με δροσερό νερό .
20 χλμ στα βόρεια την  παραλία και ψαροχώρι Λευκός  (με το αυτοκίνητο 30 λεπτά)
1.4 χλμ προς τα νότια στην εκκλησία και την παραλία του Αγ.Γεώργιού  (με τα πόδια 15 λεπτά)
2.5 χλμ προς τα νότια το χωριό Φοινίκι,  με σύνδεση με το νησί Κάσος και μιας σειράς ταβερνών με τα φρέσκα ψάρια (με τα πόδια  20 λεπτά  & με το αυτοκίνητο 3min)
4 χλμ προς τα νότια το χωριό Αρκάσα, και την παραλία του Άγιου Νικολάου (5.5 χλμ) και (ερείπια της αρχαίας Αρκεσίας  - 5.5 χλμ) της αρχαιλογικής περιοχής Αγίας Σοφίας/Παλαιόκαστρο . Επίσης, εδώ μπορείτε να βρείτε ταβέρνες, supermarket και minimarkets (με το αυτοκίνητο 5min).


 
Copyright 2010 © ilionmarevillas.gr Αρχική Επικοινωνία Φιλοξενία και Κατασκευή - Deos Art web Design